Fejlesztő vagy? Van egy jó ötleted?

  Csatlakozz csapatunkhoz önállóan, valósítsd meg ötleteid, keress pénzt.

  Fejlesztéseid kapcsolódhatnak a PlutoGuest adatbázisához. Készíts saját rendelés felvevőt, étlap szerkesztőt, készíts programot mely pl. pénztárgépet, vagy mérleget kezel. írj webáruházat ahol rendelni lehet kiszállításra.

  Miért éri ez meg neked?

  Mi csupán ajánlunk az oldalunkon, Te beszélsz az ügyfelekkel, abban egyezhetsz meg velük, amiben csak szeretnél, szolgáltatásaidért Ők fizethetnek neked.

  Ha nem vagy vállalkozó, és azt szeretnéd, hogy rajtunk keresztül fizessenek téged, rendben van, minimális árréssel kifizetjük neked a beérkezett összegeket.

  Ha nagyon jó fejlesztést készítettél, integrálhatjuk az oldalunkba, és rendelhető modulként is megkaphatják az ügyfeleink.

  Hogyan kapcsolódhatok az adatbázisokhoz?

  Erre API-kat kínálunk, ahonnan letölthetsz xml, json, csv adatokat, illetve azokat vissza is töltheted.

  Első körben letölthető az árlista, a raktári készletek, és rendelések állomány is. Elérhető a többi adat is, azonban azokhoz egyeztetés szükséges, hogy milyen célra használnád.

  Frissíthető az árlista, raktári készletek, illetve új rendelések adhatóak hozzá.

  Az ügyfelek döntik el, hogy engedélyezik számodra a hozzáférést, egy felhasználót kell létrehozniuk a "Fejlesztői" jogosultsággal, és ezt kell neked megadniuk.

  Neked így három dolgot kell ismerned:

  1. Az étterem UUID azonosítója
  2. Az étterem adatbázisában létrehozott "Fejlesztői" felhasználó nevére, és jelszavára, melyet összefűzve MD5 hashként POST-olsz el.

  Az API

  Letöltések

  https://plutoguest.com/API/download.php?uuid={UUID}&user={MD5(user + pass)}&datatype={[menu, stocks, orders, orders-new]}&dataformat={[json, xml, csv]}&period={[today, date1|date2]}

  A fenti link használatával hozzáférsz az adatokhoz, menu, stocks, orders esetében fejlesztői felhasználónként naponta 10 alkalommal, orders-new esetében tetszőleges számban letöltheted azokat.

  Feltöltések

  https://plutoguest.com/API/download.php?uuid={UUID}&user={MD5(user + pass)}&datatype={[menu, orders, stocks]}&data={BASE64(json-adatok)}

  Feltölteni csak JSON formátumban tudsz.

  A fenti link három irányban működik:

  1. datatype = menu
   Feltöltheted az étlapot naponta 10 alkalommal, ügyelve, hogy a "cikkszam" mező legyen egyedi. Törölni a "torolve" mező "I"-re állításával tudsz. Az api megnézi, hogy az adott cikkszám már létezik a rendszerben, akkor frissíti azt, ha még nem, akkor újként felveszi.
  2. datatype = stocks
   Feltöltheted az aktuális leltárat naponta 10 alkalommal
  3. datatype = orders
   Új rendeléseket tölthetsz fel, egyszerre egyet, vagy többet is tetszőleges számban, és alkalommal.

  Speciális adatlekérdezések

  Például egy pénztárgép illesztő programot akarsz készíteni, lehetőséged van események szerinti lekérdezésre, pl. új rendelések lekérdezése, stb. Ehhez egy egyedi "datatype" kódot kapsz, melyet használhatsz a későbbiekben.

  Tovább